donderdag 27 oktober 2016

nieuws van de week door Elena en Karlien


De leerlingen van het zesde leerjaar beleven hun laatste maanden in de Kiem. Ze doen hun uiterste best in de klas en beleven er leuke tijden.

Zo kwamen er oud-leerlingen met ons een citroenmaanzaadtaart bakken. Kylian gaf een spreekbeurt en er was een sportdag met Meester Maarten en Juf Leen.   Maar dat is niet alles. We hadden ook heel veel plezier met Meester Bennie tijdens de lessen.

Wij nemen jullie mee naar de wereld van het zesde leerjaar :

 -Maandagmiddag : citroenmaanzaadtaart bakken met MILA en PARIS maar ook THOMAS , TOM en KRYSTOF waren er bij.

-Donderdag : SPORTDAG met 4de , 5de  en 6de  leerjaar. Er waren veel leuke en moeilijke opdrachten. Er was trampoline springen , dansen , lasershoot , pingpong , badminton , zoektocht en een springkasteel.

-VRIJDAG : De spreekbeurt van Kylian. Elke week doet er iemand een spreukbeurt en deze week was het aan Kylian. Hij vertelde ons boeiende gebeurtenissen : 2 van het binnenland en 2 van het buitenland. Hij vertelde ons over de killerclowns die nu ook in Nederland te zien zijn en er komt een derde film van FC DE KAMPIOENEN uit die ze zullen maken in AFRIKA.  De NOBELPRIJS VOOR VREDE werd gegeven aan de Colombiaanse president Juan Manuel Santos. Er won ook een Belg euromillions  (BEDRAG : 168 000 000).

In de klas hadden we ook heel veel plezier met Meester Bennie. Zo deed hij de DAB en vertelde hij de grappigste mopjes…

Zo dit is ons artikel hopelijk hebben jullie ervan genoten !




(Elena en Karlien)



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten